Coral Catasons
• Enllaços •

DirectoraComponentsRepertoriAgendaEnregistramentsFotosEnllaçosPresentació

Entitats:

Federació Catalana d'Entitats Corals
Al servei del món català de les corals. Inclou informació de la Junta directiva, les delegacions, les activitats, i presenta un llistat de corals que ofereixen pàgina web i un breu resum de la història i els objectius de la Federació.

Federació de Cors Clavé
Des d'aquesta pàgina es pot conèixer la història de la federació, la discografia existent, les activitats, llegir l'Aurora Digital, conèixer les corals associades, consultar partitures informar-se sobre cursos i altres activitats formatives organitzades per la federació...

Corals Joves de Catalunya
Informació sobre la federació, les corals que les formen, on trobar-les, les activitats,...


Europa Cantat
Federació europea de corals joves, en la seva web trobareu informació sobre la seva història, els seus estatuts, els seus membres, els projectes que es porten a terme i totes les novetats de la federació

Federació Internacional de Música Coral
Tota la informació relacionada amb el món de la música coral a nivell internacional, les federacions, membres, les oficines i centres, les publicacions, les activitats que es porten a terme...

Federació de Cors de la Comunitat Valenciana
Espai web de la federació amb informació sobre trobades, cursos, revista, partitures, els socis de la federació, enllaços, altres entitats...

Federació de Cors de Bizkaia
La Federació de Cors de Bizkaia – Bizkaiko Abesbatzen Elkartea , es funda a Bilbao, el 15 de Desembre de 1979. La Federació està divida en quatre zones clarament diferenciades, intentant donar resposta a les necessitats de comunicació dels cors associats amb la mateixa i viceversa.

Corals del Matarranya
Corals del Matarranya és una associació de Cors que integra totes les corals de la Comarca del Matarranya; entre els seus objectius es pretén elevar el nivell i qualitat de tots els cors associats i per a la seva consecució es proposen activitats i projectes en comú que augmentin la formació i progrés dels cors.

 

Recursos
musicals
:
(partitures,
midis, etc.)

Moviment Coral Català
Recursos Musicals a la Xarxa sorgeix com una iniciativa del Moviment Coral Català amb la intenció de donar suport als docents de música, als músics i als responsables d'entitats musicals interessades en l'àmbit de la música i el cant coral al nostre país. Vol ser un espai de recursos musicals de Catalunya que abarcarà la dansa, la música i el cant, així com a tot tipus d'estils i moviments musicals del nostre país.

Centre Coral
És una llista de correu sobre el tema del cant coral amb l'objectiu de proporcionar a tota la gent relacionada amb el cant coral català, una eina útil de comunicació i ajuda. Partitures, midis a veus, traducció cançons, agenda, fitxer de cors, corals i orfeons i moltes coses més...

Cantemus, Centre d'Estudis Corals
CANTEMUS, Centre d'Estudis Corals , posa aquesta pàgina al vostre lliure servei mostrant dades històriques, informant de les activitats (cursos, seminaris, jornades i concerts) que porten a terme les institucions públiques i privades, el Moviment Coral Català, la Federació Europea de Joves Corals "Europa Cantat" (EC), i la Federació Internacional per a la Música Coral (IFCM) , i presentant les novetats discogràfiques i bibliogràfiques del món coral.

ChoralNet. The Internet Center for Choral Music
Portal de la més gran organització a nivell mundial dedicada al cant coral.

Banc de partitures de la Coral de Xàtiva
Recull de partitures en format pdf i també amb midis (per veus) realitzat per la coral de Xativa per facilitar l'aprenentatge de les cançons.

Orfeón Universitario de Málaga
Moltes partitures en format PDF i midis a veus per assaig.


Partitures de la Coral Hilarión Eslava

Recull de partitures en format pdf i també amb midis de tot tipus de genere musical.


The Choral Public Domain Library
Aquesta és una bona web de partitures Corals a la xarxa molt coneguda a Internet. Hi ha prop de 3000 partitures de música de variats compositors. Hi podràs trobar: partitures en format SIBELIUS, FINALE, ENCORE, PDF i arxius MIDI.

Music Scores
Molt bona web i és prou coneguda en Internet, hi ha música de molts compositors diferents i per a diversos tipus d'agrupacions, vocals, instrumentals, duos, quartets.... Podràs trobar: partitures en format SIBELIUS, PDF i arxius MIDI.

Arenaï
A aquesta pàgina podràs trobar partitures per a cor en format PDF, Finale i arxius Midi. Gairabé totes són de compositors francesos des del període del renaixement fins al segle XX.

Camerata ad Libitum
Música coral en línia. Aquí pots trobar partitures de música coral i tot tipus d'informació al dia sobre la música coral que s'està fen en aquests moments i la que s'ha fet o es farà. Les últimes partitures de música coral, concerts, cursos, activitats, intercanvis i tota mena d'informació sobre el món de la música coral i els seus protagonistes.

Freescores.com
Partitures lliures de domini públic, recull de més de 2000 peces per instruments diversos i agrupacions vocals.

Schubertline
Lieder, cançons i àries de compositors clàssics de tots els temps. Més de 1500 partitures que es poden veure i escoltar. La descarrega funciona amb subscripció.

Música Internacional
Banc de dades internacional de la Música Coral amb seu a Le Kleebach (França).

Classical MIDI Connection
Extensa col·lecció de midis de música coral.

Música Viva
Recull de partitures en format pdf i també amb midis.

Musicroom
Partitures de pagament. Música de diferents editorials, no cobren despeses enviament, serveixen molt ràpid.

 

Altres:

CerCAT
Cercador classificat d'Internet, en català. Podràs trobar informació de Cors i Corals amb els seus enllaços...

La Tecla
Cercador regional que exclusivament indexa a la seva base de dades webs creades a: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Valencia, Castelló, Alacant, Mallorca, Eivissa, Menorca, Formentera i Andorra. Podràs trobar informació de Cors i Corals amb els seus enllaços...

 

© 2007 Coral Catasons | Avda. Onze de Setembre, 107 baixos | 08208 | Sabadell (Barcelona)| +34 93 747 82 74
Més informació: catasons@coralcatasons.cat