Coral Catasons
• Directora •

ComponentsRepertoriAgendaEnregistramentsFotosEnllaços

MARIONA SÁNCHEZ GRIERA

Nascuda a Sabadell l'any 1970, va obtenir el Títol Superior de flauta de bec i el Títol Professional d'acordió al Conservatori Superior de Barcelona. Altres estudis que ha realitzat són: diploma pedagògic d'educació musical Willems, master-class de flauta de bec amb Pedro Memelsdorff, estudis de direcció amb Josep Vila, Mireia Barrera, Manel Cabero, Pierre Cao..., estudis de cant amb Montserrat Torruella, Carles Ferreres i Angels Busquets, estudis de Rítmica a l'Institut Jacques Dalcroze de Ginebra.

Des de la seva fundació (1984) és professora de l'Escola de Música Creu alta de Sabadell, impartint classes de flauta, acordió, llenguatge i cant-coral, així com dirigint les següent agrupacions: Cor l'Horitzó (actualment Vacombà), Cor de joves Vacombà, Coral Catasons, Coral Tallarets (infantil), Coral Sol-Ixent (infantil), Banda Vent Sonats, Banda d'adults de la mateixa escola.

Com a cantaire ha format part de diferents agrupacions vocals: Coral Belles Arts, Cor Lieder Camera.

Com a acordionista ha obtingut el segon premi en el Certamen Nacional d'Acordió de Ciutat Real en la categoria de quintet.

Com a directora i fundadora del cor l'Horitzó, ha participat en intercanvis corals amb Holanda, Itàlia, Vitoria, obtenint el tercer premi en la mostra coral "premi Mestre Just" d'Igualada.

L'any 2005 va dirigir l'Stabat Mater de Rheimberger amb la coral Catasons i l'orquestra de cambra Terrassa 48 a l'auditori de Sant Cugat.

Ha dirigit les corals de l'escola de primària Enric Cassassas i CEIP Can Deu a Sabadell.

Actualment participa amb alumnes de l'escola de música Creu Alta en el musical "Joseph" amb el Teatre del Sol de Sabadell.

© 2007 Coral Catasons | Avda. Onze de Setembre, 107 baixos | 08208 | Sabadell (Barcelona)| +34 93 747 82 74
Més informació: catasons@coralcatasons.cat